PRIJZEN

BIAB treatment incl. Russian manicure
€ 79,95

BIAB French manicure incl. Russian manicure
€ 85,95

BIAB treatment + OPI gelcolor incl. Russian manicure 
€ 80,95

OPI gelcolor
€ 30,95

OPI gelcolor French Manicure
€ 35,95

Verwijderen OPI gelcolor
€ 9,95

Verwijderen gelcolor elders gezet
€ 15,95

Hands basic met scrub
€ 24,95

Hands basic met OPI Infinite Shine nagellak
€ 30,95

Verwijderen nagellak
€ 3,95

Extra kleur, touch up of kleine nail art per nagel
+ € 1,00

Handmassage 10 min
€ 10,00

Exfoliating scrub
€ 4,95

MANICURE
In Nijmegen

Manicure in Nijmegen

Uw handen zijn, na uw gezicht, het meest zichtbare deel van uw lichaam en staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen uw handen uw ware leeftijd. Zorg dus voor een perfecte uitstraling met mooi verzorgde handen. Of u nu opzoek bent naar een basis manicure in Nijmegen waarbij de natuurlijke schoonheid van de nagel centraal staat, of de nagels in prachtige gelcolor kleur gelakt wilt hebben. In onze salon, in het centrum van Nijmegen bent u altijd aan het juiste adres voor een prachtige manicure.

Neem plaats aan onze handenbar en laat uw handen verwennen met de bijzondere producten van OPI, een uitgebreide lijn met producten waarbij de huid en nagel kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Hands basic manicure

Nagels vijlen naar de gewenste lengte en vorm, nagelriem verzorging waarbij de dode huidcellen en velletjes worden verwijderd en vervolgens worden uw nagels tot in perfectie gelakt met OPI Infinite Shine nagellak. Deze nagellak heeft tijd nodig om uit te harden, houd hierbij rekening met lange droogtijd. U kunt ook voor een heerlijke scrub kiezen in plaats van de nagellak.

Gelcolor manicure

Onze basic manicure, maar dan gericht op een perfecte voorbereiding voor een gelcolor. In plaats van een nagellak wordt uw favoriete kleur in een gelcolor gelakt. Deze blijft tot twee weken lang prachtig en glanzend zonder uw natuurlijke nagel aan te tasten! Daarnaast is de lak aan het einde van de behandeling ook direct droog, u kunt dus gelijk uw bezigheden weer oppakken of het centrum van Nijmegen induiken voor een heerlijk dagje winkelen.

*Heeft u een gelcolor op de nagel en wilt u hem verwijderd hebben maar is het niet door ons is gezet en is het een ander merk dan OPI, berekenen wij 15,95 euro voor het verwijderen. Wij werken uitsluitend op natuurlijke nagels, dus heeft u acryl of een gel versteviging kunnen we dit helaas niet verwijderen voor u.

Maak nu een afspraak

Wilt u een behandeling boeken?
Klik dan op de onderstaande button en selecteer de gewenste behandeling. Heeft u er een gelcolor op uw nagels zitten? Vergeet dat niet om "verwijderen gelcolor" aan te klikken. Komt u er niet helemaal uit of twijfelt u welke manicure geschikt is voor u? Bel dan gerust naar de salon om een verkeerde boeking te voorkomen.

In onze salon, in het centrum van Nijmegen bent u altijd aan het juiste adres voor een prachtige manicure.