PRIJZEN

Wenkbrauwen epileren
€11,95

Wenkbrauwen verven
€10,95

Wenkbrauwen verven en epileren
€20,95

Henna brows
€31,95

Wenkbrauw - bovenlip
€19,95

BROW TREATMENTS

 

PERFECT BROWS BY LESS IS MORE

Onze werkwijze

Wenkbrauwen bepalen uw gezicht, een vorm die perfect bij uw gezicht past is daarom van groot belang. Een eyebrow treatment is meer dan alleen epileren, we maken gebruik van een combinatie van verschillende technieken: waxing, threading, tweezing en trimming. Door de combinatie van deze technieken worden alle kleine haartjes goed verwijderd, waardoor er een super strakke wenkbrauw overblijft. Wij maken gebruik maken van zachte lycon wax die speciaal is ontwikkeld voor waxen van zones in het gezicht, waardoor de irritatie van de huid minimaal is. Mocht u liever alleen behandeld worden met draad of juist alleen met wax dan kan dat natuurlijk ook!

Wenkbrauwen verven

Om uw wenkbrauwen meer kracht en kleur te geven kunt u er voor kiezen ze te verven of u kunt kiezen voor een henna brow treatment. Op deze manier krijgen de onderliggende donshaartjes ook kleur waardoor de wenkbrauwen direct een vollere uitstraling krijgen.
Heeft u de wenkbrauwen nog nooit geverfd? Dan raden wij aan om als eerste keer de wenkbrauwen te verven, en daarna eventueel over te stappen naar de henna brow, zodat u eerst kunt wennen aan een vollere shape voor de wenkbrauwen.

Bent u nieuwsgierig naar de henna brow treatment? Kijk dan onder het kopje ‘Henna Brows’.

Brow issues

Bent u zelf of is een ander een beetje te enthousiast geweest met het epileren van uw wenkbrauwen? Dan helpen wij u graag met het herstellen tot de mooiste en volste versie van uw wenkbrauw weer aanwezig is. Natuurlijk zullen wij u een deskundig advies geven. Maar of u nu wilt gaan voor een volle wenkbrauwen of een smallere variant, voor ons is het belangrijk dat u zich prettig voelt bij het eindresultaat!

Let op: Indien u bruiningsproducten gebruikt of spray tan hebt ondergaan raden wij het verven van de wenkbrauwen af, aangezien de verf dan direct in de huid trekt. Tevens willen wij u er op attenderen dat na het epileren van de wenkbrauwen deze 24 uur vatbaar zijn voor zonnebrand door middel van buiten zon en/of zonnebank

Maak nu een afspraak

Altijd al gedroomd van de perfecte wenkbrauwen? Maak dan snel een afspraak door op de onderstaande link te klikken. Heeft u een voorkeur voor een manier van behandelen? Dan kunt u dat in de opmerkingen noteren en/of tijdens de behandeling aangeven. Komt u er niet helemaal uit? Bel dan gerust naar de salon wij helpen u graag verder met het boeken van uw behandeling.