PRIJZEN

Lashlifting
€50,95

Lashliting incl. lash botox
€64,95

Wimpers verven
€14,95

Wimpers verven incl. lash botox
€29,95

LASHES

 

EEN STRALENDE OOGOPSLAG

Lashlift
Lashlift is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers gelift worden en wat tevens een boost geeft. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Het effect van de behandeling blijft tussen de 6 en 8 weken zichtbaar, dit is de natuurlijke levenscyclus van een wimper. Tijdens de lashlift worden de wimpers ook geverfd. Het verven verandert en versterkt de kleur van de wimpers, waardoor de behandeling de natuurlijke schoonheid van de ogen nog meer versterkt. Na de behandeling hoeft u in principe geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken.

Voordelen van lashlift

– Voelt licht en natuurlijk aan.

– Ogen lijken groter.

– Geeft een natuurlijke uitstraling.

– Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

– Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Nazorg voor eerste 24 uur na de lashlift

  • Gebruik geen water en wrijf niet in uw wimpers
  • Gebruik geen crème rond de ogen
  • Gebruik geen mascara
  • Neem geen gezichtsauna
  • Ga niet zwemmen
  • Kam uw wimpers elke dag omhoog

Heeft u nog mascara op de wimpers? Wij kunnen dit verwijderen voor 3,95 euro. Houd er echter rekening mee dat dit invloed kan hebben op het resultaat.

Voor het beste resultaat adviseren wij om elke twee tot drie maanden terug te komen na de eerste behandeling. De juiste nazorg is noodzakelijk om de beste resultaten te verkrijgen.

Lash botox

Lash botox is een intensieve voeding voor de wimpers vol met krachtige vitamines en peptides voor stevigere en gezondere wimpers. De lashbotox kan worden toegevoegd aan de lashlift behandeling. Wanneer u alleen uw wimpers wilt laten verven kan dit ook in combinatie met de lashbotox.

Maak nu een afspraak

Altijd al gedroomd van prachtige wimpers, en een frisse oogopslag? Maak dan snel een afspraak door op de onderstaande link te klikken. Komt u er niet helemaal uit of heeft u vragen? Bel dan gerust naar de salon, wij helpen u graag met het boeken van een behandeling.