PRIJZEN

Skin check
Gratis
15 min

Mini Facial
€ 33,95
30 min

Basic Facial
€ 63,95
60 min

Anti aging Facial
€ 80,95
70 min

Acne Facial
€ 52,95
45 min

UPGRADES FACIAL

Booster
€7,95

SkinBoost
€13,95

FACIALS

 

GEEF UW HUID EEN OPPEPPER

Onze facials

Laat u heerlijk in de watten leggen door een van onze specialisten tijdens een facial. Bij al onze facials wordt er gebruik gemaakt van de producten van Paula’s Choice. Heeft u een allergie of zijn er andere bijzonderheden waar wij rekening mee moeten houden? Geeft u dit dan aan voorafgaand aan de behandeling zodat wij de behandeling op uw huid kunnen aanpassen. Voorafgaand aan elke facial houden we een korte skin check, om de voor uw huid beste producten te gebruiken.

Skin check

15 minuten

Gratis huidanalyse met een persoonlijk huid- en product advies.

Mini Facial

30 minuten

Bent u toe aan korte boost voor uw huid? Dan is de mini facial de juiste keuze voor u. De mini facial is een korte versie van de Basic Facial, voor een snelle oppepper van uw huid. (exclusief massage en wenkbrauwen epileren)

Basic Facial

60 minuten 

De perfecte facial gericht op uw huidtype. Een dieptereiniging, oneffenheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, ontspannende gezichtsmassage en een voedend masker zullen uw huid doen stralen. Tijdens het masker wordt tevens naar wens een heerlijke hoofdhuidmassage gegeven waarbij u helemaal tot rust komt.

Anti-aging Facial

70 minuten

Is uw huid toe aan een extra boost? Dan is de Anti-aging facial iets voor u. Bij deze gezichtsbehandeling worden de producten speciaal aangepast op de rijpere huid. Deze facial is hetzelfde als een basic facial alleen word de klassieke massage vervangen door een bindweefselmassage. Door deze behandeling worden het collageen en elastine in de huid gestimuleerd, waardoor de huid ook op langere termijn een boost krijgt.

Acne Facial

45 minuten

Heeft u last van puistjes en onzuiverheden? Met deze reinigende gezichtsbehandeling incl. een geconcentreerde peeling, zorgen wij voor een verbetering van de huid (uitgevoerd door een acne-specialiste, vergoeding van zorgverzekeraar is mogelijk).

Bindweefselmassage

30 minuten

Onze populaire anti-aging massage voor het gelaat en decolleté. Tijdens deze massage wordt er intensief gefocust op de aanmaak van collageen, het stimuleren van de doorbloeding en het egaliseren van de huid. Deze behandeling is een echte workout voor uw huid.

Upgrades facial

U kunt ervoor kiezen om een booster toe te voegen aan uw facial. Een booster bestaat uit een geconcentreerd percentage van een werkstof, dit maakt uw facial compleet. Wij bieden 3 verschillende boosters aan:

– Hyaluronzuur geeft uw huid een enorme ‘vocht’ boost, waardoor uw huid direct zichtbaar opknapt. Het zorgt voor een stralende, gehydrateerde huid met zichtbaar minder fijne lijntjes.

– Niacinamide helpt huidproblemen aan te pakken zoals grove poriën, fijne lijntjes en pigmentatie. De hoge concentratie niacinamide verbetert de poriestructuur en helpt de poriën weer hun normale vorm aan te nemen. De huidbarrière wordt versterkt en uw huid voelt gladder aan en ziet er egaler uit.

– Azealine vervaagt pigmentvlekken, verheldert de huid en gaat tevens puistjes tegen. De kalmerende eigenschappen van deze booster zorgen ervoor dat uw huid weer tot rust komt.

U ontvangt 10% korting op de volgende behandelingen tijdens een facial:
Bovenlip/kin waxen, wenkbrauwen epileren en wimpers/wenkbrauwen verven

Maak nu een afspraak

Kan uw gezicht wel een oppepper gebruiken? Klik dan op de onderstaande link en selecteer de facial die u het meeste aanspreekt. Wilt u naast de facial nog een extra behandeling boeken zoals bijvoorbeeld het verven of epileren van de wenkbrauwen? Dat kan, selecteer dan de gewenste behandeling er extra bij. Komt u er niet helemaal uit of wilt u graag weten welke facial het beste bij u past? Bel dan gerust naar de salon, wij helpen u graag verder met het inplannen van de gewenste behandeling!