Prijzen
 • Pro Spa Manicure met OPI Infinite Shine nagellak
  € 34,95

 • Pro Spa Manicure met gelcolor
  € 40,95

 • Pro Spa Manicure met French gelcolor
  € 46,95

 • OPI gelcolor
  € 30,95

 • OPI gelcolor French Manicure
  € 35,95

 • Verwijderen OPI gelcolor
  € 9,95

 • Verwijderen gelcolor elders gezet
  € 15,95

 • Verwijderen OPI gelcolor i.c.m. een manicure
  € 8,95

 • Hands basic
  € 24,95

Manicure

Manicure in Nijmegen

Uw handen zijn, na uw gezicht, het meest zichtbare deel van uw lichaam en staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen uw handen uw ware leeftijd. Zorg dus voor een perfecte uitstraling met mooi verzorgde handen. Of u nu opzoek bent naar een basis manicure in Nijmegen waarbij de natuurlijke schoonheid van de nagel centraal staat, of de nagels in prachtige gelcolor kleur gelakt wilt hebben. In onze salon, in het centrum van Nijmegen bent u altijd aan het juiste adres voor een prachtige manicure.

Neem plaats aan onze handenbar en laat uw handen verwennen met de bijzondere producten van OPI, een uitgebreide lijn met producten waarbij de huid en nagel kwaliteit hoog in het vaandel staan.

 

Pro Spa Manicure met nagellak

Tijdens deze luxe Pro Spa manicure geniet u van een heerlijke behandeling met de geweldige nieuwe producten van de Pro Spa lijn, waarbij de handen tot in de puntjes verzorgd worden. Wij zullen uw nagels vijlen, de nagelriemen verzorgen, uw handen worden gescrubd, zo worden alle dode huidcellen van uw handen verwijderd. U gaat genieten van een heerlijke massage en na deze compleet verzorgende behandeling zullen wij uw nagels lakken met een O.P.I Infinite Shine nagellak kleur naar wens.

 

Pro Spa Manicure met gelcolor

Tijdens deze behandeling geniet u van de heerlijke producten van de OPI Pro Spa lijn zoals u bij de Pro Spa manicure met nagellak gewend bent. Het verschil met deze behandeling is dat u gedurende twee weken kunt genieten van prachtige nagels, dit door onze OPI Gelcolor. Deze blijft tot twee weken lang prachtig en glanzend zonder uw natuurlijke nagel aan te tasten!  Daarnaast is de lak aan het einde van de behandeling ook direct droog.

 

Hands Basic Manicure

Nagels vijlen naar de gewenste lengte en vorm, nagelriem verzorging waarbij de dode huidcellen en velletjes worden verwijderd en vervolgens worden uw nagels tot in perfectie gelakt met OPI Infinite Shine nagellak. Deze nagellak heeft tijd nodig om uit te harden, houd hierbij rekening met lange droogtijd.

 

Gelcolor Manicure

Onze basic manicure, maar dan gericht op een perfecte voorbereiding voor een gelcolor. In plaats van een nagellak wordt uw favoriete kleur in een gelcolor gelakt. Deze blijft tot twee weken lang prachtig en glanzend zonder uw natuurlijke nagel aan te tasten! Daarnaast is de lak aan het einde van de behandeling ook direct droog, u kunt dus gelijk uw bezigheden weer oppakken of het centrum van Nijmegen induiken voor een heerlijk dagje winkelen.

 

*Heeft u een gelcolor op de nagel en wilt u hem verwijderd hebben maar is het niet door ons is gezet en is het een ander merk dan OPI, berekenen wij 15,95 euro voor het verwijderen. Wij werken uitsluitend op natuurlijke nagels, dus heeft u acryl of een gel versteviging kunnen we dit helaas niet verwijderen voor u.

Tags
Harsen Harsen in Elst Harsen in Lent Harsen in Nijmegen Manicure in Nijmegen Ontharen in Nijmegen Pedicure in Nijmegen Schoonheidsspecialiste in Nijmegen Schoonheidsspecialiste Nijmegen Waxen in Elst Waxen in Lent Waxen in Nijmegen Waxen in Wijchen Waxing Yumi Lashes Yumi Lashes in Nijmegen

Behandelingen

boeken

Maak nu een afspraak

Wilt u een behandeling boeken?
Klik dan op de onderstaande button en selecteer de gewenste behandeling. Heeft u er een gelcolor op uw nagels zitten? Vergeet dat niet om "verwijderen gelcolor" aan te klikken. Komt u er niet helemaal uit of twijfelt u welke manicure geschikt is voor u? Bel dan gerust naar de salon om een verkeerde boeking te voorkomen.