Nieuws

Geplaatst door Fikriye op 12 september 2017.

Wissel van de wacht!

Om te blijven groeien als onderneming, is het belangrijk komt te blijven veranderen. Daarom hebben wij weer een aantal aanpassingen doorgevoerd binnen ons team.

 

Fikriye zal tegenwoordig de taak als gastvrouw op zich nemen en neemt een stap terug in het behandelen, dit betekend helaas dat het lastig zal zijn om buiten de laser behandelingen een afspraak in te plannen met Fikriye. Mocht u een afspraak willen maken om te laseren of wilt u het liefste door fikriye behandeld worden tijdens een andere behandeling? Dan kan dit op de donderdag middag/avond en zaterdag.

 

Marlou gaat minder werken, wij zijn driftig opzoek naar een kapster die haar uren op kan vangen. Tot op die tijd kunt u op de woensdag en donderdag van 9.30u tot 21.00u bij haar terecht voor uw knip/kleur afspraken of natuurlijke andere behandelingen die u graag door haar laat uitvoeren. Tevens is zij om de week op zaterdag aanwezig.

 

Daarnaast zijn er in de afgelopen maanden weer onwijs leuke nieuwe dames ons team komen versterken, welkom Audrey en Marjolein. Hoogstwaarschijnlijk heeft u de dames al eens zien lopen of bent u door ze behandeld, maar bij deze willen wij ze nog even formeel introduceren. Audrey is onze nieuwe allround schoonheidsspecialist met als specialisatie pedicure, en Marjolein is onze nieuwe schoonheidsspecialist met als specialisatie waxen!

Aankomende maand zullen wij ook van start gaan met het posten van fotos van ons team, hierdoor leert u ons beter kennen en weet u precies welke dame welke behandelingen uitvoert. Duidelijk en handig!

 

Heeft u vragen? Dan horen wij het graag.

Tot snel!

 

Behandelingen

boeken

Maak nu een afspraak.

Wilt u zeker zijn van een plekje voor u favorite behandeling? Klik dan snel op de "boek nu" button voordat het te laat is!