Geplaatst door Fikriye op 14 maart 2017.

YUMI™Lashes

Ogen zijn misschien wel het mooiste deel van het gezicht van de vrouw. Ze kunnen zoveel zeggen met een simpele blik, de emoties verraden die er achterschuil gaan en een glimp laten zien van wie u werkelijk bent.


Wimpers
omvatten de ogen en zorgen ervoor dat de blik van andere mensen op hun gericht is. Haal het maximale uit de wimpers, door ze een prachtige lift te geven en te verven in de kleur die het beste bij de kleur van de huid past. Dit is de perfecte manier om datgene waar de vrouw mee geboren is, namelijk haar natuurlijke schoonheid, het beste tot haar recht te laten komen.

 

GEEF ECHTE SCHOONHEID EEN LIFT

– YUMI™Lashes is een behandeling die de natuurlijke wimpers lift en een boost geeft.

– De behandeling duurt slechts 45 minuten.

– Het effect van de YUMI™Lashes behandeling blijft tussen de 8 en 12 weken zichtbaar; dit is de natuurlijke levenscyclus van een wimper.

– YUMI™Tint verandert en versterkt de kleur van de wimpers, waardoor de behandeling de natuurlijke schoonheid van de ogen nog meer versterkt.

–  U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken.

– Voelt licht en natuurlijk aan.

– Ogen lijken groter.

– Geeft een natuurlijke uitstraling.

– Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

– Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Behandelingen

boeken

Maak nu een afspraak

Altijd al gedroomd van prachtige wimpers, en een frisse oogopslag? Maak dan snel een afspraak door op de onderstaande link te klikken. Komt u er niet helemaal uit of heeft u vragen? Bel dan gerust naar de salon, wij helpen u graag met het boeken van een behandeling.