Geplaatst door Fikriye op 10 januari 2017.

Paula’s Choice

Paula’s Choice producten zijn…

– Ontwikkeld door huidverzorgingsexpert Paula Begoun
– Bewezen effectief bij rimpels, puistjes, rosacea, gevoelige huid.
– Geur- en kleurstofvrij en niet getest op dieren
– 100% klanttevredenheid gewaarborgd

De belofte aan u:

Het doel bij Paula’s Choice is dat je de allerbeste verzorging voor jouw huid vindt, of je daarvoor nu onze producten of die van een ander gebruikt. De producten van Paula’s Choice behandelen alle huidproblemen succesvol, van puistjes tot rimpels, rosacea, een gevoelige huid, schade door de zon, een droge of vette huid en mee-eters. Ze zijn 100% gegarandeerd effectief voor jouw huidtype en huidproblemen. Door onze unieke combinatie van onderzoek, productbeoordelingen en voortdurende productontwikkeling richten vrouwen over de hele wereld zich tot ons vanwege onze objectieve, weloverwogen en gedocumenteerde informatie over wat wel en niet goed is voor je huid.

ps. Bent u opzoek naar effectieve producten voor uw huid, en wilt u een eerlijk en persoonlijk advies dan ontvangen wij u graag voor een vrijblijvende skin check. Onze huid experts zoeken graag met u uit wat voor u het perfecte huidverzorging ritueel is, in de wereld van Paula’s choice.

Behandelingen

boeken

Maak nu een afspraak

Heeft u interesse in een heerlijke behandeling met de producten van Paula's Choice? U kunt bij onze behandelingen de verschillende facials vinden, daar staat uitgebreid beschreven wat de behandeling precies inhoud. Heeft u de keuze al gemaakt? Klik dan op de onderstaande link en kies de facial naar wens.