Geplaatst door Fikriye op 10 januari 2017.

Paul Mitchell

In 1980 wilden twee vrienden een bedrijf beginnen. Hun missie: kappers ondersteunen en luxueuze haarverzorging aanbieden voor een normale prijs. Met slechts $700 lanceerden zij een revolutionair systeem met drie producten: Shampoo One®, Shampoo Two® en The Conditioner™. Hun droom werd werkelijkheid. Vandaag de dag produceert Paul Mitchell® meer dan 100 verschillende producten. Van prijswinnende styling- en verzorgingsproducten tot hoogwaardige föhns en professionele haarkleuringen. Hun producten zijn verkrijgbaar in meer dan 80 landen. Waaronder bij ons in de salon. Exclusieve lijn met producten voor perfecte resultaten.

Paul Mitchell heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Het bedrijf ondersteunt onder andere Reforest’Action, een milieuorganisatie die wereldwijd duizenden planten plant in de gebieden waar zij het meest nodig zijn. Met de opbrengsten van haar Tea Tree-lijn neemt Paul Mitchell actief deel aan dit initiatief.
Daarnaast zijn Paul Mitchell’s awapuhi producten niet alleen goed voor u, maar ook voor het milieu. Sinds 1987 wordt al het awapuhi zelf verbouwd in de duurzame boerderij in Hawaii.

Behandelingen

boeken

Maak nu een afspraak

Heeft u interesse in een heerlijke behandeling met de producten van Paul Mitchell? U kunt bij onze behandelingen de verschillende knip en kleur behandelingen vinden, daar staat uitgebreid beschreven wat de behandeling precies inhoud. Heeft u de keuze al gemaakt? Klik dan op de onderstaande link en kies de knip of kleur behandeling naar wens