Geplaatst door Fikriye op 10 januari 2017.

O.P.I

Nagellak , gelcolor, hand zowel als voetverzorging OPI heeft het allemaal  voor een complete verzorging van je handen en/of voeten, nagels en nagelriemen zijn er verschillende collecties samengesteld door OPI.

Opi nagellak

Omdat uw handen en nagels het allerbeste verdienen! OPI nagellakken staan bekend om hun geweldige nagellak met de perfecte glans, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven prachtig lang zitten. OPI onderscheidt zich vooral door de uitgebreide kleurencollectie en de hoge kwaliteit van de producten. De nagellakken bevatten geen DBP, tolueen of formaldehyde. Elk nagellakflesje bevat het revolutionaire ProWide™ penseel voor egaal en streeploos lakken.

OPI Gelcolor:

– Blijft 2 weken perfect glanzend zitten
(afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel)
– Ruim assortiment kleuren van OPI’s nagellak-bestsellers
– Snel en eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, zonder de natuurlijke nagel te beschadigen
– Draagt als een gel, voelt en ziet eruit als nagellak
– Direct droog, dus geen beschadigingen
– Voor handen én voeten
– Innovatief: 100% gel
– Bliksemsnelle uitharding in 30 seconden door OPI LED Light

Handverzorging by OPI:

Door je nagels regelmatig op de juiste manier te verzorgen, blijven ze mooi, stevig en gezond. Iedere nagel en nagelriem heeft olie nodig. Olie zorgt ervoor, dat de nagels en nagelriemen gevoed worden, waardoor de conditie verbetert. Ook je handen hebben behoefte aan voeding en hydratatie. Dit verbetert de elasticiteit van de huid en zorgt voor een stralende look, niet te vergeten verraden de handen je echte leeftijd!  OPI bied verschillende verzorgingslijnen aan waardoor er voor ieders voorkeur wat te vinden is bij ons verkrijgbaar zijn de onderstaande productlijnen van OPI;

– Elk product uit de Avoplex lijn bevat diepwerkende anti-oxidanten, vitamines en avocado olie. Deze bestanddelen lijken veel op de huideigen natuurlijke oliën. Avoplex producten bevatten geen minerale oliën, lanoline of ingrediënten op basis van petroleum, die lifting van kunstnagels kunnen veroorzaken, daardoor zijn deze producten helemaal geschikt voor je vers gemanicuurde nagels.

Avojuice lotions hebben een vernieuwde formule en een nieuwe look. De innovatieve samenstelling zorgt voor 24 uur hydratatie. Een heerlijke dagelijkse verzorging, op basis van natuurlijke hydraterende ingrediënten, verzorgend avocado extract en aloë vera. Deze lijn mag als hand- én als bodylotion gebruikt worden. De verzorgende lotions worden snel door de huid opgenomen en zorgen voor een zijdezacht resultaat. Verkrijgbaar in verschillende geuren.

Voetverzorging by OPI:

Speciaal voor de dagelijkse verzorging van voeten

Met Feet by OPI  los je de meest voorkomende voetproblemen op, op een makkelijke manier. De voetcrèmes zijn op basis van exclusieve botanische extracten en een vitamine complex, die er samen voor zorgen dat je voeten met een dagelijkse behandeling van eelt, kloven, blaren en geurtjes verlost worden.

Behandelingen

boeken

Maak nu een afspraak

Heeft u interesse in een heerlijke behandeling met de producten van O.P.I ? U kunt bij onze behandelingen de verschillende manicures en pedicures vinden, daar staat uitgebreid beschreven wat de behandeling precies inhoud. Heeft u de keuze al gemaakt? Klik dan op de onderstaande link en kies de manicure of pedicure naar wens.