Geplaatst door Fikriye op 10 januari 2017.

Lycon

Lycon, bij less is more voor ontharing van het gezicht. De wax bestaat uit de mooiste natuurlijke harsen en bijenwas. Met de toevoeging van aromatische oliën levert dit de allerfijnste wax waarmee je zelfs de kortste en stugste haren in uw gelaat snel en effectief kunt waxen. De zijdezachte hars biedt voedende en verzorgende voordelen voor een comfortabele behandeling en geeft de huid een glad en zacht gevoel.

Het elitemerk LYCON biedt keuze in wax en nabehandelingsproducten.  Bij ons verkrijgbaar zijn;

SUGAR SCRUBS

Een luxe olievrije Sugar Scrub van Spa-kwaliteit. Voor het gehele lichaam, met keuze uit verschillende versterkende geuren en ingrediënten . Een zachte scrub, die tegelijkertijd de huid voedt. Laat geen olielaagje achter dus voorkomt huiduitslag door verstopte poriën. Deze premiumformule laat geen kleverige en korrelige restjes achter op de huid, waardoor de huid blijft ademen en vuil kan afvoeren. Excellent tegen ingegroeide haartjes, gebruik na het waxen of scheren. Hydrateer de huid na het scrubben met de bijpassende LYCON Hand & Body Lotion.

INGROWN X-IT SERUM SOLUTION SPRAY weg ingroeiende haartjes!

Een baanbrekende sprayformule voor gezicht en lichaam. Een milde vloeibare scrub. Vermindert de zichtbaarheid en het oncomfortabele gevoel van ingegroeide haren. Verzacht tegelijkertijd een rode, geïrriteerde huid en hydrateert. Ideaal na een wax behandeling, het scheren, gebruik van ontharingscrème of electrolyse. Ook te gebruiken bij uitslag en verstopte poriën. Prikt niet op de huid.

Behandelingen

boeken

Maak nu een afspraak

Heeft u interesse in een behandeling met de producten van Lycon? U kunt bij onze behandelingen de verschillende wax behandelingen vinden, daar staat uitgebreid beschreven wat de behandeling precies inhoud. Heeft u de keuze al gemaakt? Klik dan op de onderstaande link en kies de wax behandeling naar wens.