Prijzen
 • Gehele gelaat
  €95,00

 • Gelaat en decolleté
  €120,00

 • Behandeling per zone
  €69,95

 • Extra cocktail
  €10,00

Micro needling

 

Bij de micro needling behandeling worden door middel van kleine steriele naaldjes, kleine openingen in de huid gemaakt. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine geactiveerd, de huid wordt steviger, voller en de huidteint egaler.

Wij brengen een werkzame stof gericht op uw huidprobleem aan tijdens de behandeling, zodat deze extra diep doordringt in de huid. De Micro needling behandeling is vrijwel pijnloos, omdat alleen de bovenste huidlaag behandeld wordt. Deze bestaat voor het grootste gedeelte uit hoornschilfers.

Voordat we met de behandeling starten krijgt u een vrijblijvend intake gesprek zodat wij u een gepaste behandeling kunnen geven.

Wij adviseren u om een kuur te beginnen, hiermee behaalt u namelijk het mooiste resutaat. Wilt u met een kuur beginnen? Dan krijgt u bij 4 behandelingen 25% korting op de laatste behandeling. Met 6 behandelingen krijgt u 50% korting op de laatste behandeling.

Bij de behandeling per zone kan worden gekozen uit twee zones:

– Voorhoofd

– Ogen

– Neuslippenplooi

– Kinplooi

Indicaties microneedling

– Een huid met fijne lijntjes

– (Acne) Littekens verminderen

– Huid met grove poriën

– Stimuleren doorbloeding

– Zon beschadiging (pigmentvlekken)

 

Voorzorg

Zorg dat u in ieder geval 2 weken niet meer in de zon bent geweest of last heeft gehad van een zonnebrand. Wij adviseren u ook zonder make-up naar de salon te komen voor de behandeling.

 

Nazorg

Na de micro needling behandeling kan uw huid rood en branderig aanvoelen, dit is een normale reactie van de huid. Na de behandeling heeft de huid 24 uur nodig om te herstellen, draag in deze tijd ook geen make-up.

Een losse micro needling behandeling geeft absoluut ook mooi resultaat, maar om optimaal resultaat te zien zijn er tussen de 4-6 behandelingen nodig, met een tussenstop van 21 dagen.

We raden ook aan om in die tijd geen gebruik te maken van de sauna, zonnebank, zelf bruiner, peelings of ontharen in het gelaat.

Na de behandeling is het van groot belang factor 50 te dragen.

Neem gerust contact met ons op voor vragen of persoonlijk advies!

 

Tags
Harsen Harsen in Elst Harsen in Lent Harsen in Nijmegen Manicure in Nijmegen Ontharen in Nijmegen Pedicure in Nijmegen Schoonheidsspecialiste in Nijmegen Schoonheidsspecialiste Nijmegen Waxen in Elst Waxen in Lent Waxen in Nijmegen Waxen in Wijchen Waxing Yumi Lashes Yumi Lashes in Nijmegen

Behandelingen

boeken

Maak nu een afspraak

Heeft u interesse in micro needling, en wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Bel dan gerust naar de salon voor het plannen van een intake gesprek.