Prijzen
 • Relaxing massage 30 minuten
  € 30,95

 • Relaxing massage 45 min.
  € 46,95

 • Relaxing massage 60 min.
  € 60,95


 • BNS Massage 30 min.
  € 32,95

 • BNS Massage 45 min.
  € 47,95


 • Zwangerschapsmassage 30 min.
  € 32,95

 • Zwangerschapsmassage 45 min.
  € 47,95

Massage

Relaxing Massage

30 minuten, 45 minuten of 60 minuten

Een harmonieuze massage waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld en uw lichaam teruggebracht wordt naar ultieme ontspanning.
Tijdens de 30 en 45 minuten relaxing massage worden de benen en rug, nek en schouders gemasseerd. Tijdens de 60 minuten massage wordt ook de voorzijde van de benen, armen en decollete gemasseerd.

 

Back, Neck, Shoulder Massage (BNS)

30 minuten of 45 minuten

Even een time-out met deze stevige massage gericht op de rug, nek en schouders (BNS). Door het zetten van druk op specifieke punten kan de therapeut u verlossen van knopen en pijn.

Zwangerschapsmassage

 30 minuten of 45 minuten

Bent u toe aan een ontspannend moment tijdens uw zwangerschap? Dan is onze zwangerschapsmassage zeker iets voor u. Tijdens deze massage maken wij gebruik van een speciale massagebank, waarbij u heerlijk op uw buik kunt liggen.

 

 

Tags
Harsen Harsen in Elst Harsen in Lent Harsen in Nijmegen Manicure in Nijmegen Ontharen in Nijmegen Pedicure in Nijmegen Schoonheidsspecialiste in Nijmegen Schoonheidsspecialiste Nijmegen Waxen in Elst Waxen in Lent Waxen in Nijmegen Waxen in Wijchen Waxing Yumi Lashes Yumi Lashes in Nijmegen

Behandelingen

boeken

Maak nu een afspraak

Toe aan een heerlijke massage? Klik dan op de onderstaande link en selecteer u favoriete massage. Komt u er niet helemaal uit? Bel dan gerust naar de salon, wij helpen u graag met het maken van uw afspraak.