Prijzen
  • Natural Beauty
    € 29,95

  • Be Flawless
    € 39,95

  • Beauty Queen
    € 49,95

Make-up

Natural Beauty

Soms is het fijn om de expert het werk te laten doen en het beste in uzelf naar boven te laten halen. Een lichte foundation, bronzer en blush. Een subtiele oogopslag en een perfecte lipstick of lipgloss.

You will have that perfect glow!

Be Flawless

We kunnen allemaal wel eens wat extra glamour gebruiken, breng uw look naar het volgende niveau en voel het verschil. Foundation routine met licht shapen van uw gezicht, wenkbrauwen, prachtige oogopslag en de perfecte lip.

Be ready to turn heads!

Beauty Queen

Wanneer u de rode loper look nodig heeft, een uitgesproken make-up waardoor u zich een ware beauty queen voelt. Een volledige foundation routine met highlighten en contouren van het gezicht, dramatische oogopslag en de perfecte lip.

Be a real glamour girl!

 

Tags
Harsen Harsen in Elst Harsen in Lent Harsen in Nijmegen Manicure in Nijmegen Ontharen in Nijmegen Pedicure in Nijmegen Schoonheidsspecialiste in Nijmegen Schoonheidsspecialiste Nijmegen Waxen in Elst Waxen in Lent Waxen in Nijmegen Waxen in Wijchen Waxing Yumi Lashes Yumi Lashes in Nijmegen

Behandelingen

boeken

Maak nu een afspraak

Een speciale gelegenheid of wilt u zichzelf gewoon eens verwennen? Klik dan op de onderstaande link en kies uw gewenste make-up behandeling! Heeft u vragen of weet u niet welke behandeling het beste past bij uw gelegenheid? Bel dan gerust naar de salon, wij helpen u graag met het boeken van de juiste behandeling.