Prijzen
 • Skin check
  Gratis
  15 min

 • Mini Facial
  € 32,95
  30 min

 • Basic Facial
  € 59,95
  60 min

 • Anti aging Facial
  € 69,95
  70 min

 • Acne Clearing Facial
  € 49,95
  45 min

 • Upgrades facial

 • Boost (ampul met hyaluronzuur)
  €7,95

 • Ontspannende hoofdhuidmassage
  €9,95
  10 min

 • Bindweefselmassage
  €9,95
  10 min

Facials

Tijdens de facials wordt er gebruik gemaakt van de producten van Paula’s Choice. Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten in huidverzorging horen wij dat graag voorafgaand aan uw afspraak.

Skin check

15 minuten

Gratis huidanalyse met een persoonlijk huidadvies.

Mini Facial

30 minuten 

Bent u toe aan korte boost voor uw huid? Bij deze gezichtsbehandeling word gekeken naar uw huidtype en hier passen wij onze producten op aan. Behandeling is inclusief reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, een heerlijk masker en afsluitend een hydraterende dagcrème met SPF.

Basic Facial

60 minuten 

Heerlijke facial gericht op uw huidtype. Dieptereiniging, oneffenheden verwijderen, massage en een masker zullen uw huid een oppepper geven. Deze behandeling wordt met aromatische oliën gegeven waarbij u helemaal tot rust komt (incl. wenkbrauwen epileren).

 

Anti-aging Facial

70 minuten

Is uw huid toe aan een extra boost? Dan is de Anti-ageing facial iets voor u. Bij deze gezichtsbehandeling worden de producten speciaal aangepast op de rijpere huid. Deze facial is hetzelfde als een basic facial alleen word de klassieke massage vervangen door een bindweefsel pincement massage.

 

Acne Clearing Facial

45 minuten

Heeft u last van puistjes en onzuiverheden? Met deze reinigende gezichtsbehandeling incl. een geconcentreerde peeling, zorgen wij voor een verbetering van de huid (uitgevoerd door een acne-specialiste, vergoeding van zorgverzekeraar is mogelijk).

 

U ontvangt 15% korting op de volgende behandelingen tijdens een facial:
Bovenlip/kin waxen, wenkbrauwen epileren en wimpers/wenkbrauwen verven.

Tags
Harsen Harsen in Elst Harsen in Lent Harsen in Nijmegen Manicure in Nijmegen Ontharen in Nijmegen Pedicure in Nijmegen Schoonheidsspecialiste in Nijmegen Schoonheidsspecialiste Nijmegen Waxen in Elst Waxen in Lent Waxen in Nijmegen Waxen in Wijchen Waxing Yumi Lashes Yumi Lashes in Nijmegen

Behandelingen

boeken

Maak nu een afspraak

Kan uw gezicht wel een oppepper gebruiken? Klik dan op de onderstaande link en selecteer de facial die u het meeste aanspreekt. Wilt u iets extra's gedaan hebben bijvoorbeeld, gelaat waxing of verven van de wimpers of wenkbrauwen. Dat kan, selecteer dan de gewenste behandeling er extra bij. Komt u er niet helemaal uit of wilt u graag weten welke facial het beste bij u past? Bel dan gerust naar de salon, wij helpen u graag verder met het inplannen van de gewenste behandeling!