Prijzen
 • Skin check
  Gratis
  15 min

 • Mini Facial
  € 32,95
  30 min

 • Basic Facial
  € 62,95
  60 min

 • Anti aging Facial
  € 79,95
  70 min

 • Acne Clearing Facial
  € 49,95
  45 min

 • Upgrades facial

 • Booster
  €7,95

 • Bindweefselmassage
  €10,95
  10 min

Facials

Tijdens de facials wordt er gebruik gemaakt van de producten van Paula’s Choice. Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten in huidverzorging horen wij dat graag voorafgaand aan uw afspraak.

Skin check

15 minuten

Gratis huidanalyse met een persoonlijk huidadvies.

Mini Facial

30 minuten 

Bent u toe aan korte boost voor uw huid? Bij deze gezichtsbehandeling word gekeken naar uw huidtype en hier passen wij onze producten op aan. Korte versie van de Basic Facial, voor een snelle oppepper van uw huid. (exclusief massage en wenkbrauwen epileren)

Basic Facial

60 minuten 

Perfecte facial gericht op uw huidtype. Een dieptereiniging, oneffenheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, ontspannende gezichtsmassage en een voedend masker zullen uw huid doen stralen. Tijdens het masker wordt tevens een heerlijke hoofdhuidmassage gegeven waarbij u helemaal tot rust komt.

 

Anti-aging Facial

70 minuten

Is uw huid toe aan een extra boost? Dan is de Anti-ageing facial iets voor u. Bij deze gezichtsbehandeling worden de producten speciaal aangepast op de rijpere huid. Deze facial is hetzelfde als een basic facial alleen word de klassieke massage vervangen door een bindweefselmassage. Naar wens voegen wij een OPI Pro Spa intensive hand- of voet treatment toe inclusief ontspannende hoofdhuidmassage voor de ultieme beleving.

 

Acne Clearing Facial

45 minuten

Heeft u last van puistjes en onzuiverheden? Met deze reinigende gezichtsbehandeling incl. een geconcentreerde peeling, zorgen wij voor een verbetering van de huid (uitgevoerd door een acne-specialiste, vergoeding van zorgverzekeraar is mogelijk).

 

Upgrade: Booster

U kunt ervoor kiezen om een booster toe te voegen aan uw facial. Een booster bestaat uit een geconcentreerd percentage van een werkstof, dit maakt uw facial compleet. Wij bieden 3 verschillende boosters aan:

– Hyaluronzuur geeft uw huid een enorme ‘vocht’ boost, waardoor uw huid direct zichtbaar opknapt. Het zorgt voor een stralende, gehydrateerde huid met zichtbaar minder fijne lijntjes.

– Niacinamide helpt huidproblemen aan te pakken zoals grove poriën, fijne lijntjes en pigmentatie. De hoge concentratie niacinamide verbetert de poriestructuur en helpt de poriën weer hun normale vorm aan te nemen. De huidbarrière wordt versterkt en uw huid voelt gladder aan en ziet er egaler uit.


– Azealine vervaagt pigmentvlekken, verheldert de huid en gaat tevens puistjes tegen. De kalmerende eigenschappen van deze booster zorgen ervoor dat uw huid weer tot rust komt.

 

U ontvangt 15% korting op de volgende behandelingen tijdens een facial:
Bovenlip/kin waxen, wenkbrauwen epileren en wimpers/wenkbrauwen verven.

Tags
Harsen Harsen in Elst Harsen in Lent Harsen in Nijmegen Manicure in Nijmegen Ontharen in Nijmegen Pedicure in Nijmegen Schoonheidsspecialiste in Nijmegen Schoonheidsspecialiste Nijmegen Waxen in Elst Waxen in Lent Waxen in Nijmegen Waxen in Wijchen Waxing Yumi Lashes Yumi Lashes in Nijmegen

Behandelingen

boeken

Maak nu een afspraak

Kan uw gezicht wel een oppepper gebruiken? Klik dan op de onderstaande link en selecteer de facial die u het meeste aanspreekt. Wilt u naast de facial nog een extra behandeling boeken zoals bijvoorbeeld het verven of epileren van de wenkbrauwen? Dat kan, selecteer dan de gewenste behandeling er extra bij. Komt u er niet helemaal uit of wilt u graag weten welke facial het beste bij u past? Bel dan gerust naar de salon, wij helpen u graag verder met het inplannen van de gewenste behandeling!